Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalatma

Vajina yalatma 

Vajina yalatma isteği aradığım şarttan birisi, aslında en önemlisi, digeri de temizlik tabi. 

Blogumu takip eden hanımlar biliyorlar ama tekrar etmek isterim. Burada istekten kastım gercekten amcığınızı bir erkeğin agzına verip doyasıya yalatıp erkeğinizin agzına boşalma isteği. Vajinanızadan akan am suyunu yalatmak, emdirmek, vajina dudaklarınızı yalatıp rahatlamak. Kısaca bir erkegin vajinanıza taparcasına opup, emip, yalatma isteginiz olması...

Temizlikten kastım kıl degil kesinlikle, kıllı vajina yalamaya bayılırım. Burada kastettiğim temizlik kisisel vajina temizliğiniz ve bir defa karşılaştığım vajinasını üşüten bir kadındaki dayanılmaz vajina kokusu... Vajinanın kendi dogal kokusuna taparım ancak hastalık da farklı kokuyor.

Vajina yalatma , am yalatma , vajina yalatmaktan hoşlanan kadınlardan mesaj bekliyorum. Vajina yalatmayı denemek isteyen veya tecrubeli yani vajinasını yalatan bu keyfi yaşayan kadınlarla iletisim kurmak istiyorum. Vajina yalatmak keyifli mi, denemek isteyenler iletisime cesaret edip iletisime gecebilirler.

Cesaretinizi toplayın ve bu keyfi yaşıyalım. Mesajlarınız anında telefonuma düşüyor. Musaitseniz hemen geridönüş yapabilirim.


Vajinasını yakalmak isteyen hanımlar cesaretinizi toplayın mesaj atın.






Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina yalatma"