Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

vajina yalayan

Vajina yalayan, am yalama fetisisti bir erkeğim. 


Vajina yalama tutkum seviyorum diyerek açıklayamayacağım bir tutku. En yakın kelime olarak da fetisistliği görüyorum. Bir anlamda vaz geçemiyeceğim bir tutku. Yani artık am yalamak istemiyorum diye bir sey söyleyemem. Gençliğim de bir ara artık karabasana halini alsa da bir kadınla herhangi bir ortamda karşılaştığımda amcığını yalama hayalleri kurmama sebep oluyor. Tabi her kadın degil anlatamiyacağım şekilde bazı kadınları düşünmeden edemiyorum.

Vajina yalayan ve bundan büyük bir keyif , haz alan bir erkeğim. 

Bu hep böyleydi, ergenlik zamanımdan beri am yalama isteği sikişmekten bur adım öndeydi. Vajinasını doya doya yaladığım bir kadın isterse tabi keyifle sikerim ama sadece sikismek için bir kadınla beraber olmak istemiyorum. En azından blogumdan iletisime gecenler sikismekten ziyade vajinasını yalatmak isteyen kadınlae olsun istiyorum.


Vajinasını yalatmak isteyen kadınlardan mesaj bekliyorum.
Vajina yalayan



Vajinasını yakalmak isteyen hanımlar cesaretinizi toplayın mesaj atın.





Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "vajina yalayan "