Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakirelerle ve 25 yas alti kadinlarla gorusmuyorum

Bakire ve 25 yaş altı kadınlarla görüşmüyorum. 


Bakirlerle neden görüşmüyorum?
  • Tek neden bekaretlerine zarar vereceğimi düşündüklerinden görüşmeden vazgeçiyorlar. Yani bekaretinizi bozmam için dilimin normalsde alnıma degmesi lazım ama bunu anlatamadım. Sanal sekse yogunlaşıyorlar. Kendinden emin ve cesaretini toplayan bir bakire kadın oldu, onuda yönlendirdiğimi düşündüğümden ben red ettim.
Genç kadınlarla neden görüşmüyorum?
  • Hemen hemen bakire kadınlarla beraber olmama nedenimle aynı. Cesaret edemiyorlar. Sanal takılmaktan yanalar. Gerçi genç iki sevgilim olmuştu ama sanırım onlarca da sanal takılan olmuştu. Artık iyice sanalcılardan sıkıldım. 
Erkeklerin okumadan bir sürü malca mesajıyla ugrasıyorum zaten veya kendini kadın gibi tanıtan erkeklerle ugrasıyorum bir de yukarıda belirttigim gibi cesaret edemeyen veya sanal seks arayan bakire veya genc kadınlarla ugrasmak istemiyorum. 

Sadece ne istedigini bilen ve vajinasını yalatmaktan hoslanan kadınlar mesaj atsın.

oralmasaj -vajina yalar

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Bakirelerle ve 25 yas alti kadinlarla gorusmuyorum"