Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajinanı yalatmak istiyorsanız okuyun

Vajinanı yalatmak istiyorsanız iletisime geçin.


Vajinasini yalatmak isteyen kadinlar
Vajisını keyifle yalatmak isteyen, bu zevki tatmak isteyen kadınların iletisime gecmesini bekliyorum. 

Istanbul anadolu yakasında oturan 78'li evli bir erkeğim. Esimle kısıtlı sıradan ve belirli kalıplarda sıkısıp kalan sıradan bir evlilik. Cinselliğin monotonlasmasi kaçınılmaz ama vajinasını yalatmaması benim için problem. Blogumdan yazanlar nasıl boyle bir sey mumkun olabilir diye soruyorlar, kısaca sapıklık olarak goruyor. Neyse bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. 

Cesaretinizi toplayın vajinızı keyifle yalıyayim. Baska bir amacım bulunmamakta. Gerci baska ne olabilir bilmiyorum. Sadece vajinanızı yalamak istiyorum... Sadece iki sartim var.
  1. Vajinanızı yalatma isteğinizin olması... isteksiz olursa esimi de zorla yalıyabilirim.
  2. Vajinaniz temiz olmali.. Hastalik vs olmamali. Temizlikten kastim kıl değil kıllı am yalarken kıllarınızın yüzüme değmesi harika bir duygu. 
Vajinanızı yalamak haricinde bir isteğim bulunmuyor.Elektrigimiz tutarsa ve beraberliğimiz keyifli geçerse aylarca hatta yıllarca beraber olabiliriz. 2.5 sene süren iliskilerim oldu.  


Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadinlar mesaj atsınlar. Hanımlar biraz cesaret gösterin. Bu keyfi beraber yasayalım. Hayat geçip gidiyor. Sonra yaşamaya cesaret etmedikleriniz listesine eklemeyin. Tek amacım vajina yalamak.. Doyasıya keyifle am yalamak. Mesaj atın.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajinanı yalatmak istiyorsanız okuyun"