Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asuman ve ilk am yalama videom

Asuman ve ilk am yalama videom


Asuman opusmeden am yalamak istemedigimi anladı sanım muhabbette uzadıkça uzadı. E hadi diyerek zamanım kalmadı diyerek amcığı  soyunmaya başladı. Soyununca opusmeyecegimizden olusan hayal kırıklığı ustunden her giysisini cikartırken dagıldı.  Ya bir erkek boyle bir guzelligi nasil tarif eder bilemiyorum. Ben balıketi beyaz tenli kadınlara ilgi duyan birisi olarak bronz ve incecik bu hatunun büyüsüne kapılmıştım. 

Memeleri, incecik beli, kalkik yuvarlar kalcalari, puruzsuz teni. Dayanamayip optum isteksiz ama benim istedigimin kırılmaması icin karşı koymadı.  

Yataga uzandıgızda boynunu, o harika melerini, kaburga çıkıntısını opup yavas yavas asagiya inmistim.  Ve karşımda biliyorsunuz brn kıllı am yalamaya bayilirim ama bu guzel tuysuz seftali de beni kendimden gecirmisti. 

Asumanin teni bildiginiz ipek tenli kadinlardan sifir kil kılı bos verin sıfır tuy.. Kaymak gibi hatundu. Bir kadinı anlatmak ici  bu kadar zorlanacagimi tahmin etmiyordum yaşadığım kadını anlatmak istiyorum ama nafile. Tertemiz amcigi ve tertemiz got deligini saatlerce emdim yaladım. Saatler o kadar hızlı ilermeye baslamıstı ki. O ilk yarım saat anlamsız sohbetimizden sonradan cok pisman oldum.. Dilim dudağım zamanımız her saniyesi bu güzel kadının vucudunda gezinmeliydi.
oralmasaj-vajina-yalatmak
Asuman - oralmasaj
Sahneler geliyor aklıma uzandıgında bicimli guzel kalcaları, yalamaya doyamadığım harika vajinası, yalayıp dilledigin kalcaları hot deligi, optugum halhali bilegi, operken icime cektigim mis nefesi, yalarken zevkten inlemesi, bosalması, etrafimda ciplak yurumesi, yerden bisey alirken domaldiginda bacaklarinin arasindan tasan o mukemmel am dudaklari ...




Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Asuman ve ilk am yalama videom"