Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalatma pozisyonu

Vajina yalama pozsiyonu


En keyifle ve rahat vajina yalama pozisyonu bu şekilde bacaklar iki tarafa dogru açık ve am keyifle yalatmak için hazır.

Beraber olduğum kadınlarla ilk önce 15-20 dakikalık bir önsevişme safhasından sonra yatağa uzatıp sulanmış güzel vajinalarını keyifle yalıyorum. Sadece vajina yalatmak isteyen kadınlar yani hiç bir ön sevisme gerçeklesmeden direk kilodunu çıkarıp yalamamı isteyen bir kadın memnun kaldı.
Bunun nedeni de vucut cinsel ilişkiye hazırlanmadan direk ilişkiye girdiğinde zevk almaktan çok tedirginlik, gerginlik yaşıyor.
Tek zevk alan kadın da düzenli am yalatan bir kadın olması. Zamamsizlıktan dolayı 2 - 2.5 saatlik bir birliktelìgimiz olsa da 3 defa dolu dolu agzima bosaldı. Unutamadığım kadınlardan biri oldu.

Vajina yalatmak isteyen kadınlarla ön sevişmeyi kabul etmeli.



Ben de bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Am suyunuzu yalamak isterken kendi tükürümü yalamak istemiyorum.  Kendinizi parmaklarken sulanabilirsiniz ama tanımadıgıniz bir erkekle beraber olurken vajinanız sulanmıyor. Bende siz de keyif alamazsınız bu durumda.
Am yalatma pozisyonu
Vajina  yalatma pozisyonu





Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar

Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina yalatma pozisyonu"