Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Facesitting yuze oturma

Yüze oturarak am yalatma facesitting


Erkegin yüzü oturarak am yalatmak genelde am yalatmayı seven ve deneyimli ve istekli hanımların seçimi. Şimdiye kadar vajinasını yalatan kadınlar arasında 3 - 4 tane kadın talep etti. Ilk sevgilim yüzüme oturmayı severdi. Buluştuğumuz da kesin yüzüme oturur ve beni amcığıyla bogardı. 
Keyiften ve zevkten dört köşe olurdum...

Yüze oturak am yalatma yani facesitting nasıl olmalı?


yuze oturma facesitting
Deneyimlerime dayanarak söylemek isterimki birincisi harika bir pozisyon ikincisi de zor bir pozisyon. O anda amcığı yalamanin zevki başka ama biraz kiloluysa sevgiliniz nefes almak zor gercekten. Nefes alamayında devam edemiyor insan yoksa harika bir pozisyon sevgilinizin tum am suyunu kaçırmadan emiyorsunuz.

Bence facesitting şu şekilde olmalı..

Sevgilinizin yüzüne oturup amcıgınızı yalatmak istiyorsanız tam oturup ara ara nefes almasını saylalısıniz veya eski tip tuvaletletlerde çişinizi yapar pozisyona ara ara gecmeniz gerekiyor. O zaman got deliginizi de yalatip keyfinizi katlayabilirsiniz. Hem iki deliği yalamak da çok zevkli, hemde vajinanızı yalayan kisiye nefes alma sonrasında devam etme sansı tanırsınız.




Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar

Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Facesitting yuze oturma"