Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Am Yalamak Tecrübe ve Istek Önemli

Am Yalamak Tecrübe ve Istek Önemli


Am Yalatmak

Herşeyde olduğu gibi Am Yalatmak da tecrübe ve tabiki istekle ilişkilidir. Bu konuda yeterince tecrübeli ve yeterince istekliyim ki ergenlik yani 14 yaşından itibaren am yalama hayaliyle daha doğrusu kıllı am hayaliyle kavrulmuş, şimdi 40'lı yaşlarda ve ne yazık ki evliliğinde eşinin am yalatmayı veam yalamayı sapıklık olarak gördüğünden bu isteğini özellikle internette bu konuyla ilgili arayışta olan kadınlarla gideren bir erkeğim. 

Sadece am yalamak mı istiyorsun?

Evet, evli olduğum için açıkçası sikişmek ile sıkıntım yok. Tabiki doyasıya yalarsam sikmek de keyifli ama am yalarken kontrol sizde tamamen. Yani istediğiniz gibi yalatabilirsiniz, ritmi, şekli, yalamamı istediginiz noktaları tamamen siz belirlersiniz. Yani sizin emrinize girerim yalarken. Ama sikmemi isterseniz bir kadını sikerken keyfini çıkarmak, istediğim gibi sikmeyi severim, o zaman ipleri elime alırım. 

Sadece Vajina Yalatmak Isterseniz Daha Büyülü

Güzeller güzeli Berna ögretmenimi 2.5 yıl boyunca hiç sikmeden yaladım. Hatta ilk görüşmelerimiz de soyunmadım bile, kendi evinde buluştuğumuzda 4-4.5 saat yaladım. Ufak molalar verdik en fazla duyduğum sözcük harikasın oldu ki daha sonra Asuman da bu sözcüğü her görüsmemiz de çok sık kullandı. 


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "Am Yalamak Tecrübe ve Istek Önemli"

  1. Hatun harika yaliyor.. Bende kendimden gectigimde boyle kopek gibinyalarim.. Keyifle..

    YanıtlaSil